News

HDK Évgyőztes Klubkiállítás

Újra HDK Évgyőztes Klubkiállítás az AsiaCenterben November 28-án. A magyarországi dobermannok fajtagondozó klubja, a Hungária Dobermann Klub újra az AsiaCenter felszíni parkolója melletti füves területen rendezi meg HDK Évgyőztes Kiállítását. A kiállítás tervezett kezdése délelőtt 10 óra. Minden állatbarátot, dobermann - rajongót szeretettel várnak.  A belépés díjtalan.

Az Év Kutyabarát Helye pályázat

Tisztelt Állatbarát Vásárlóink! Az AsiaCenter mindennapjait átszövi az állatbarát mentalitás, ezért is fontos hónap számunkra az október, amikor meghirdetik az Év Kutyabarát Helye pályázatot.  Idén újra neveztünk  "Üzletközpont" kategóriában és reméljük, hogy a felelős állattartás fontosságát így is hirdetni tudjuk!  Kérjük, szavazzon ránk Ön is!
 

Újra Éjszakai Vásárlás az AsiaCenterben

Újra Éjszakai Vásárlás Halloween hangulattal az AsiaCenterben

Október 31-én éjjel újra tiéd az éjszaka az AsiaCenterben!  Hátborzongató dekoráció, fantasztikus kedvezmények, jelmezverseny, sejtelmes zene és hangulat vár rád! Csak vegyél fel egy ütős jelmezt és kísérts a bevásárlóközpont folyosóin este 19 órától éjfélig!

Asia Gasztro Napok újra az AsiaCenterben október 9-én és 10-én!

Nézd meg élőben, hogy boldogulnak a sztárok a konyhában!

Az AsiaCenter népszerű gasztronómiai programja idén október 9-én és 10-én kerül megrendezésre és ezúttal olyan népszerű sztárok konyhatitkait leshetjük el, mint Rubint Réka, Caramel, Peller Anna és Lukács Miki, Rákóczi Feri, vagy Annuskám. Lesz tonhal bontás, KonyhaBűvészet és Ricsi Bohóc is eljön. 

A látványkonyhai programok ingyenesek. A bemutatók mellett játékok és meglepetések teszik még izgalmasabbá ezt a két napot.

Chrono Classic gyakorlónap az AsiaCenternél

Csodás veterán autók Budapesten az AsiaCenternél! Október 2-án újra megrendezik a Chrono Classic veterán autók felvonulását, amely Zamárditól indul és Balatonlelléig tart. A verseny előtt 1 nappal, vagyis október 1-én, pénteken délután 15 óra és 18 óra között ezeket a különleges autókat Budapesten, az AsiaCenternél is meg lehet csodálni.

Állatok világnapja

Az Állatmentő Angyalok és a Tetovált Angyalok az állatok világnapja alkalmából szeretettel várnak minden állatbarátot az AsiaCenterbe október 2-án, szombaton. A program 11 órától 16 órig tart, rossz idő esetén az AsiaCenter egyik fedett nagytermében kerül megrendezésre. 
Az adománygyűjtő rendezvényen ingyenesen lehet kipróbálni a kutyamasszázst, de lesz csillámtetoválás, zsákbamacska, agility pálya, őrző-védő bemutató és még sok meglepetés. 

Mobil Kormányablak

Augusztus 14-e és 18-a között, vagyis szombattól szerdáig reggel 8 órától az AsiaCenter két épülete közötti téren vár mindenkit a Mobil Kormányablak Busz!

Mit lehet itt intézni?

  • Ügyfélkapu regisztrációt
  • Lejárt okmányok cseréjét

Tehát ha

-diákigazolvánnyal
-személyazonosító igazolvánnyal,
-lakcímkártyával,
-útlevéllel,
-vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre van szüksége, 
akkor jöjjön el az AsiaCenterbe augusztus 14 és 18 között és intézze el gyorsan és könnyen!

Az igényelt igazolványokat postai úton kézbesítik, kivéve a lakcímkártyát és az ideiglenes személyi igazolványt, melyek azonnal átvehetőek a helyszínen.

PostaPont csomagautomata

Magyar PostaPont csomagautomata várja vásárlóinkat az AsiaCenter Nyugati Szárnyának bejárata mellett!  
Vegye át, vagy adja fel csomagjait gyorsan, egyszerűen a Magyar Posta csomagpontján! 
 

Összes kupon letöltése