Hírek

Őszi programok az AsiaCenterben

Az AsaCenter most ősszel is nagyszerű programokkal várja vásárlóit. 2023. október 7-én kerül megrendezésre a 6. Asia GasztroFesztivál, amelynek témája idén Ázsia izgalmas ízvilága lesz! Október 31-én, az Északai Vásárláson pedig újra a halloweeni borzongásé és az ijesztő jelmezeké lesz a főszerep egészen éjfélig!

Adomány a Drogprevenciós Alapítványnak

Az AsiaCenter a XV. kerületi önkormányzatot kereste meg azzal a céllal, hogy az áruházban évek óta felhalmozott, régi üzletekből visszamaradt, vagyis mára feleslegessé vált, de vadonat új ruhaneműk a lehető legjobb helyre kerüljenek. Cserdiné Németh Angéla polgármester asszony közreműködsével a nagy mennyiségű ruhanemű végül a Drogprevenciós Alapítvány XV. kerületi ügyfeleihez került. Az AsiaCenter nagyon örül annak, hogy ez az ajándék sok nehéz sorsú embernek könnyítette meg a mindennapi életét. 

AsiaCenter Hűségprogram

Elindult az AsiaCenter Hűségprogram! Visszatérő vásárlóink egy hűségkártyára pontokat gyűjthetnek, majd azokat ajándékora válthatják be! A programban minden 16 év feletti vásárlónk részt vehet 2023. július 15-e és október 31-e között!

Vegye át pontgyűjtő kártyáját az AsiaCenter információs pultjánál és szerezze meg a szép ajándékok egyikét! Vagy akár az összeset! :)

Nyuszi hopp - AsiaCenter Állati Kölyöknap


2023. május 6-án, szombaton újra Állati Kölyöknapra hív kicsiket és nagyokat az AsiaCenter! 
Az egész napos, ingyenes családi programon fellép a gyermekek kedvence, az Alma Együttes, lesz gyermekszínházi előadás, bohóckodik Ricsi Bohóc, délután pedig Zoltán Erika és a Roy és Ádám Trió lép színpadra! 
A nap folyamán játékos vetélkedő várja a gyermekeket tombolákért, ahol Zelk Zoltán "A három nyúl" meséjének története elevenedik meg. 
Lesz még kézműveskedés, kutyás bemutató, lovagoltatás, arcfestés és még sok-sok meglepetés is. 
Minden program ingyenes. 
 

Fess tojást a "tojásdíszítés királynőjével!"

Április 8-án, szombaton délután 13 órától 17 óráig tojásdíszítő workshopra kerül sor a Keleti Szárny 2. emeletén.
A workshop keretében egyszerre mintegy 25 vásárló készíthet különleges húsvéti tojásokat egy ismert népi iparművész, Zsigóné Kati segítségével.
 

Húsvéti nyitvatartás

2023. 04. 07. Nagypéntek: ZÁRVA
2023. 04. 08. szombat: 10:00 – 20:00
2023. 04. 09. Húsvét vasárnap: ZÁRVA
2023. 04. 10. Húsvét hétfő: ZÁRVA

Gyógyszertárunk nyitvatartása megváltozik!

Tisztelt Vásárlóink!

Kulcs Patikák Gyógyszertárunk nyitvatartása 2023. február 25-től megváltozik!

Szombattól a következők szerint várja Önöket a Kulcs Patika:

Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek - Szombat: 09:00 - 20:00
Vasárnap:  09:00 - 19:00

20 éves az AsiaCenter!

Szeretettel meghívunk 2023. március 11-én az AsiaCenter 20. szülinapjára, ahol sztárfellépők várnak!

Fellép Király Linda, Király Viktor, Pál Dénes, Ricsi Bohóc és az Alma Együttes is! Rengeteg születésnapi meglepetéssel, játékkal és ajándékkal készülünk.  A napot a koncertek mellett izgalmas bemutatók és gyermek-foglalkoztató programok színesítik. Műsorvezető Csorba Miki!

Összes kupon letöltése