Gyimesi Zsuzsa festménykiállítása: Elveszett Éden

Az AsiaCenter örömmel jelenti be Gyimesi Zsuzsa festménykiállítását, amely 2024. július 18. és augusztus 2. között tekinthető meg a Keleti szárny 2. emeletén található Látogatóközpontban. A kiállított művek tükrözik a klasszikus és kortárs elemek egyensúlyát, ötvözve az időtlen szépséget és a modern trendeket. A festmények révén új arcok, ismerős tájak, fények és formák összhangja kel életre a fehér vásznon.

 

Megnyílt a KKJ SUPER POP Store!

Az AsiaCenter Keleti szárny első emeletén megnyílt a várva várt KKJ SUPER POP Store, amely izgalmas és egyedi termékeivel minden korosztály számára kínál valami különlegeset. Az üzlet ünnepélyes megnyitójával most 10% kedvezménnyel várjuk vásárlóinkat!
A KKJ SUPER POP Store célja, hogy vásárlóinak széles választékot kínáljon a legújabb trendekből és különlegességekből. Látogass el hozzánk, és fedezd fel kínálatukat, amelyben a dísztárgyaktól az ázsiai evőeszközökig számos érdekes termék található.

Szerdai Különleges Ajánlatok az AsiaCenterben!

Ne maradj le a nyár legforróbb akcióiról!

Nyári akciós Szerdai Ajánlatok az AsiaCenterben!

Szerezz be mindent a nyárra most akár az eredeti ár töredékéért!
Elegáns ruhák, öltönyök, ingek, nyári szettek, fürdőruhák, fehérneműk, parfümök, ékszerek, kiegészítők, övek, táskák, napszemüvegek, lakáskiegészítők, szolgáltatások, állatfelszerelések, – mindez most kedvezményesen a szerdai napokon! 

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Nálunk az árak miatt biztosan nem fogsz megizzadni.

Dupla élmény kedvezményes áron!

Ha tartalmas gyermekprogramokat kerestek a nyárra, gyertek az AsiaCenterbe!

Vásároljatok kedvezményes kombinált belépőjegyet a Monster Fish ZOO-ba és a Galaktikus Kiállításra mindössze 4.500 Ft-ért 1 főnek!

Offer Beauty Services at AsiaCenter!

Start Your Business and Offer Beauty Services at AsiaCenter! 

We are offering a fantastic opportunity to rent a space at AsiaCenter for beauty services with favorable rental terms in an exclusive location.

Újra elérhető a Steam Wash kézi autómosó és autókozmetika

Szuper hír! Az AsiaCenter -1  parkolószintjén mostantól újra az eredeti helyén elérhető az autómosó szolgáltatás!

A Steam Wash kézi autómosó és autókozmetika környezetbarát technológiával várja Önöket a -1 es parkolószinten, közvetlenül a bejáratnál. Hagyja, hogy szakembereink tisztává varázsolják autóját, miközben Ön vásárol. Legyen szó külső tisztításról, belső takarításról vagy akár a bőrkárpitozás ápolásáról, nálunk mindenre megoldást talál!

"A long time ago"...Galaktikus kiállítás

GALAXIS POLGÁRAI FIGYELEM!!
 
 
Tarts velünk egy fantasztikus utazásra, ahol nem csak a Csillagok háborúznak ".
Vár Benneteket egy messzi messzi galaxis a "A long time ago..." Galaktikus kiállítás!

Tájékoztatás házi kedvenccel érkezők részére

Az állatok bevásárlóközpontunkban való jelenléte kapcsán fontosnak tartjuk kiemelni, hogy elsősorban minden vásárlónk, beleértve a kisgyermekeket is, biztonságát és a tisztaság megőrzését tartjuk szem előtt. Ebből adódóan fenntartjuk az alábbi feltételeket az állatok bevitele tekintetében:

• Szájkosár és póráz használata, 
(Tekintettel arra, hogy a kisebb testű kutyákra nem minden esetben alkalmazható a szájkosár, mert nem létezik a piacon, ebben az esetben a szájkosártól eltekintünk)
•Érvényes oltási igazolvány és tisztasági csomag megléte.

Ezek a feltételek részét képezik az eddigi állatbarát házirendünknek.
Célunk, hogy minden látogatónk számára biztonságos és kellemes környezetet teremtsünk, és ezen szabályok betartásával igyekszünk ezt garantálni.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy ezek a szabályok az állatok és a többi látogató védelmét szolgálják, és nem jelentenek diszkriminációt vagy szándékos hátrányt az állattartók számára.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

*Állatbarát házirendünk Ide kattintva megtekinthető.

 

Szépülünk és megújulunk

Április 15-től szakaszosan felújítási munkálatok zajlanak az AsiaCenter parkoló szintjein.

A munkálatok a parkolók használatában nem okoznak fennakadást, de kérjük, hogy lehetőség szerint ezen időszak alatt a Nyugati Szárny felől megközelíthető -2.-es parkoló szintet használják!

Összes kupon letöltése