Hírek

Nagy húsvéti nyuszikeresés az AsiaCenterben!

Nyuszi hopp - nyuszi hopp… 6 kirakóst eldugott...

Április 16-án, szombaton keresse az AsiaCenter hat életnagyságú húsvéti nyusziját az épületben, akik tojás helyett vidám puzzle darabokkal kedveskednek Önnek! Gyűjtse be mind és rakja össze a legnyuszisabb, tavaszi puzzle-t!

 

Tájékoztatás

Tisztelt Villanyautós Közösség!

Az AsiaCenter évek óta elkötelezett a villanyautózás támogatása mellett. Vásárlóink részére a lehető legtovább biztosítottuk a magas műszaki és esztétikai állapotú töltőpontok ingyenes használatát. Az energia árak drámai emelkedése miatt azonban lehetetlenné vált az ingyenes töltés további finanszírozása. Annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit továbbra is  a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, az AsiaCenterben található elektromosautó-töltőállomások 2022. március 1-től térítés ellenében lesznek igénybe vehetők.  

A töltők átállítása fokozatosan fog megtörténni. Megértésüket köszönjük!

Valentin-napi fotózás

Romantikus Valentin-napi fotózás az AsiaCenterben február 13-án, vasárnap!
Örökítse meg a pillanatot, profi fotósunk segítségével. Jöjjön az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletére vasárnap 10 és 19 óra között és vegyen részt ingyenes fotózásunkon. A "green box" vagyis üres vászon előtt készülő képekhez Ön választhatja meg a hátteret, egy képet pedig a helyszínen nyomtatva át is adunk... így szép ajándék lehet akár párjának is. Az eseménnyel kapcsolatos adatkezelési tájékoztató ITT található!
 

HDK Évgyőztes Klubkiállítás

Újra HDK Évgyőztes Klubkiállítás az AsiaCenterben November 28-án. A magyarországi dobermannok fajtagondozó klubja, a Hungária Dobermann Klub újra az AsiaCenter felszíni parkolója melletti füves területen rendezi meg HDK Évgyőztes Kiállítását. A kiállítás tervezett kezdése délelőtt 10 óra. Minden állatbarátot, dobermann - rajongót szeretettel várnak.  A belépés díjtalan.

Az Év Kutyabarát Helye pályázat

Tisztelt Állatbarát Vásárlóink! Az AsiaCenter mindennapjait átszövi az állatbarát mentalitás, ezért is fontos hónap számunkra az október, amikor meghirdetik az Év Kutyabarát Helye pályázatot.  Idén újra neveztünk  "Üzletközpont" kategóriában és reméljük, hogy a felelős állattartás fontosságát így is hirdetni tudjuk!  Kérjük, szavazzon ránk Ön is!
 

Újra Éjszakai Vásárlás az AsiaCenterben

Újra Éjszakai Vásárlás Halloween hangulattal az AsiaCenterben

Október 31-én éjjel újra tiéd az éjszaka az AsiaCenterben!  Hátborzongató dekoráció, fantasztikus kedvezmények, jelmezverseny, sejtelmes zene és hangulat vár rád! Csak vegyél fel egy ütős jelmezt és kísérts a bevásárlóközpont folyosóin este 19 órától éjfélig!

Összes kupon letöltése