Hírek

Asia GasztroFesztivál 2022 - Mindenmentes ízparádé


Idén október 8-án, szombaton rendezi meg az AsiaCenter egész napos gasztronómiai rendezvényét. Minden program ingyenes!

Az idei fesztivál a “mentesség” köré szerveződik, de nagy nevekből most sem lesz hiány. A műsort Liptai Claudia vezeti. A fakanalat Gáspár Bea, Annuskám, Bocsi Viki és Fannizero, valamint Szabó Simon és Lukács Miki forgatja majd az AsiaCenter látványkonyhájában. A színpadon az Alma Együttes és Ricsi Bohóc szórakoztatja a gyermekeket, a buli sava-borsát pedig Lil G és Nemazalány x Sofi koncertje adja.

AsiaCenter Állati Kölyöknap

Nagy ázsiai dzsungelkaland, avagy újra Állati Kölyöknap az AsiaCenterben!

Május 14-én, szombaton két év kihagyás után az AsiaCenter újra megrendezi népszerű gyermeknapi rendezvényét, az Állati Kölyöknapot! Az egész napos, ingyenes családi programon biztosan sok-sok kistigrissel találkozhatunk majd, az AsiaCenter arcfestője ugyanis minden gyermekből kistigrist varázsol! A kicsik örömére délelőtt fellép majd az Alma Együttes, Ricsi Bohóc és a BumBum Együttes, délután pedig Kollányi Zsuzsi és Gáspár Laci lép színpadra. A műsorvezető Csorba Miki lesz. A színpadi programokon kívül többek között lesz kézműveskedés, kutyás bemutató, állatsimogató, és motoroztatás, valamint tigrises játékok tomboláért és nyereményekért.

Nagy húsvéti nyuszikeresés az AsiaCenterben!

Nyuszi hopp - nyuszi hopp… 6 kirakóst eldugott...

Április 16-án, szombaton keresse az AsiaCenter hat életnagyságú húsvéti nyusziját az épületben, akik tojás helyett vidám puzzle darabokkal kedveskednek Önnek! Gyűjtse be mind és rakja össze a legnyuszisabb, tavaszi puzzle-t!

 

Tájékoztatás

Tisztelt Villanyautós Közösség!

Az AsiaCenter évek óta elkötelezett a villanyautózás támogatása mellett. Vásárlóink részére a lehető legtovább biztosítottuk a magas műszaki és esztétikai állapotú töltőpontok ingyenes használatát. Az energia árak drámai emelkedése miatt azonban lehetetlenné vált az ingyenes töltés további finanszírozása. Annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit továbbra is  a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, az AsiaCenterben található elektromosautó-töltőállomások 2022. március 1-től térítés ellenében lesznek igénybe vehetők.  

A töltők átállítása fokozatosan fog megtörténni. Megértésüket köszönjük!

Valentin-napi fotózás

Romantikus Valentin-napi fotózás az AsiaCenterben február 13-án, vasárnap!
Örökítse meg a pillanatot, profi fotósunk segítségével. Jöjjön az AsiaCenter Keleti Szárnyának 1. emeletére vasárnap 10 és 19 óra között és vegyen részt ingyenes fotózásunkon. A "green box" vagyis üres vászon előtt készülő képekhez Ön választhatja meg a hátteret, egy képet pedig a helyszínen nyomtatva át is adunk... így szép ajándék lehet akár párjának is. Az eseménnyel kapcsolatos adatkezelési tájékoztató ITT található!
 

HDK Évgyőztes Klubkiállítás

Újra HDK Évgyőztes Klubkiállítás az AsiaCenterben November 28-án. A magyarországi dobermannok fajtagondozó klubja, a Hungária Dobermann Klub újra az AsiaCenter felszíni parkolója melletti füves területen rendezi meg HDK Évgyőztes Kiállítását. A kiállítás tervezett kezdése délelőtt 10 óra. Minden állatbarátot, dobermann - rajongót szeretettel várnak.  A belépés díjtalan.

Összes kupon letöltése